Hibe Detayı

Erasmus+ 2019 Yılı KA-1/KA-2 Proje Sonuçları (Tümü)

2019 Yılı Erasmus+ Okul EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-101)

2019 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi (KA101) Faaliyeti kapsamında sunulan proje baÅŸvurularının deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 4637 projeden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 213 proje hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış, 98 proje yedek olarak belirlenmiÅŸtir.

Kabul Listesi

Yedek Listesi

2019 Yılı Erasmus+ Mesleki EÄŸitim ÖÄŸrenici ve Personel HareketliliÄŸi Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-102)

Erasmus+ Mesleki EÄŸitim ÖÄŸrenici ve Personel HareketliliÄŸi faaliyeti kapsamında 2019 yılı teklif çaÄŸrısı dönemi sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 2384 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 515 proje teklifi (Ek-1) hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış, 436 proje teklifi (Ek-2) yedek olarak belirlenmiÅŸtir.Ayrıca, Mesleki EÄŸitim ÖÄŸrenici ve Personel HareketliliÄŸi faaliyeti kapsamında 2019 yılı teklif çaÄŸrısı döneminde 6 adet Mesleki EÄŸitim Akreditasyon Belgesi ile ÖÄŸrenici ve Personel HareketliliÄŸi (KA116) baÅŸvurusu kabul edilmiÅŸtir.

Kabul Listesi

Yedek Listesi

Kabul Listesi

2019 Yılı Erasmus+ YetiÅŸkin EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-104)

2019 yılı Erasmus+ YetiÅŸkin EÄŸitimi Personel HareketliliÄŸi faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 348 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 49 proje teklifi (Ek-1) hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış, 20 proje teklifi (Ek-2) yedek olarak belirlenmiÅŸtir.

Kabul Listesi

Yedek Listesi

Erasmus+ Programı Mesleki EÄŸitim Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti 2019 Yılı BaÅŸvuru Sonuçları (KA-202)

2019 yılı teklif çaÄŸrısı dönemi Erasmus+ Mesleki EÄŸitim Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirme süreci tamamlanmıştır. BaÅŸkanlığımıza sunulan 233 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde 35 adet proje teklifi (Ek-1) hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış, 5 adet proje teklifi (Ek-2) yedek olarak belirlenmiÅŸtir.

Kabul Listesi

Yedek Listesi

2019 Yılı Erasmus+ YetiÅŸkin EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-204)

2019 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) YetiÅŸkin EÄŸitim Stratejik Ortaklıklar kapsamında BaÅŸkanlığımıza sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirilme süreci tamamlanmıştır.
BaÅŸkanlığımıza sunulan 209 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde;
Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında; 32 adet proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmış (Ek-1), 6 adet proje teklifi yedek olarak belirlenmiştir (Ek-2).

Kabul Listesi

Yedek Listesi

2019 Yılı Erasmus+ Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-229)

BaÅŸkanlığımıza sunulan 1223 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, BaÅŸkanlığımızca kabul edilen 87 projede ülkemizden 101 okul, diÄŸer Program Ülkelerindeki ulusal ajanslara yapılan baÅŸvurular içinde kabul edilen 536 projede ise ülkemizden 568 okul hibe desteÄŸi almaya hak kazanmıştır (EK-1). 5 adet Okullar Arası DeÄŸiÅŸim Ortaklıkları (KA229) projesi ise yedek olarak belirlenmiÅŸtir (EK-2).

Kabul Listesi

Yedek Listesi

2019 Yılı Erasmus+ Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri BaÅŸvuru Sonuçları (KA-201)

2019 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar (KA201) kapsamında BaÅŸkanlığımıza sunulan proje tekliflerinin deÄŸerlendirilme süreci tamamlanmıştır.

BaÅŸkanlığımıza sunulan 284 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik deÄŸerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸtir. Ä°çerik deÄŸerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde;

a) Ä°yi Uygulamaların DeÄŸiÅŸimine Yönelik Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında, 10 adet KA201 Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar proje teklifi hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış (EK-1), 3 adet KA201 Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar proje teklifi yedek olarak belirlenmiÅŸtir (EK-2).

b) Yenilik GeliÅŸtirmeye Yönelik Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında 8 adet KA201 Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar proje teklifi hibe desteÄŸi almaya hak kazanmış (EK-3), 3 adet KA201 Okul EÄŸitimi Stratejik Ortaklıklar proje teklifi yedek olarak belirlenmiÅŸtir (EK-4).

Kabul Listesi (İyi Uygulamaların Değişimi)

Yedek Listesi (Ä°yi Uygulamaların DeÄŸiÅŸimi)

Kabul Listesi (Yenilik GeliÅŸtirme)

Yedek Listesi (Yenilik GeliÅŸtirme)